(untitled) (International Educators Conference, 2025)
Ushbu maqola yosh oilalarda kuzatilayotgan bepushtlikning asosiy sabablari va unga yechim topish yo’llarini o’rganadi. Erkaklar va ayollardagi bepushtlikning tibbiy, psixologik va ijtimoiy omillari tahlil qilinadi. Shuningdek, zamonaviy tibbiyotning bepushtlikni davolashdagi yutuqlari va oilalarga psixologik yordam ko’rsatishning ahamiyati ko’rib chiqiladi. Maqolada sog’lom turmush tarzini targ’ib qilish, mutaxassislar bilan maslahatlashish va o’z vaqtida tibbiy yordam olishning muhimligi ta’kidlanadi.