(untitled) (International Educators Conference, 2025)
Maqola ingliz tili darslarida kursantlarning bilish faolligini oshirishda yozuvni o‘rgatish usullariga bag’ishlangan. Oliy o’quv yurti kursantlarining bilish faolligini oshirishning ahamiyati ko’rsatilib, bilish faolligini oshirishda yozuvni o`rgatish bo`yicha tavsiyalar berilgan.