(untitled) (International Educators Conference, 2025)
Mazkur maqolada eshitishda nuqsoni bo‘lgan bolalarning tasviriy san’at orqali kasbga yo‘naltirilishi masalasi yoritilgan. Ularning ijodiy salohiyatini rivojlantirish, mehnat ko‘nikmalarini shakllantirish va kelajakdagi kasb tanlovini osonlashtirish bo‘yicha samarali usullar tahlil qilinadi. Shuningdek, maxsus pedagogik yondashuvlar, individual ta’lim dasturlari va zamonaviy texnologiyalarning ahamiyati haqida so‘z boradi.