(untitled) (International Educators Conference, 2025)
Ulug’ bobomizning yurt kamoli, ravnaqi yo’lida chekkan zahmatli, lekin g’oyat savob va taxsinga loyiq xizmatlaridan biri millatning joni, so’nmas iftixori bo’lgan ona tilimiz mustaqilligi uchun bo’lgan kurashdir. Zukko olimlarimiz topib aytganlaridek, o’zbek tiliga davlat tili maqomini Hazrat Navoiy in’om etib ketganlar, zero: Turk nazmida chu men tortib alam