(untitled) (International Educators Conference, 2025)
Ushbu maqolada eshitishida nuqsoni bo‘lgan bolalar bilan ishlash jarayonida ularni nutqqa o‘rgatishning samarali usullari va metodlari yoritiladi. Eshitish nuqsonlari bolaning og‘zaki nutq rivojlanishida jiddiy to‘siqlarga sabab bo‘lsa-da, zamonaviy pedagogik va logopedik metodlar orqali bu muammolar bosqichma-bosqich bartaraf etilishi mumkin. Maqolada mavjud adabiyotlar tahlili, metodologiya, amaliy natijalar hamda takliflar keltirilgan.