(untitled) (International Educators Conference, 2025)
Ushbu maqolada eshitishda nuqsoni bo‘lgan bolalarni bog‘langan nutqini shakllantirish va dars jarayonlarida qanday usul va vositalarni qo‘llasak samarali va biz kutgan natijalarga erishishimiz mumkinligi haqida ma’lumotlar yoritilib berilgan.