(untitled) (International Educators Conference, 2025)
Maqolada eshitish qobiliyati zaif va kar bolalarning psixik rivojlanishida kechikishi bo‘lgan bolalarni psixologik-pedagogik o‘rganish natijalari keltirilgan, ularning ijtimoiy, kognitiv va nutqiy rivojlanishining o‘ziga xosligi, bolalar faoliyatining turli turlarini shakllantirish xususiyatlari ko‘rsatilgan.