(untitled) (International Educators Conference, 2025)
Ushbu maqolada eshitish qobiliyati zaif o‘quvchilarni muloqot vositasi sifatida daktil nutqi va og‘zaki nutq bilan bog‘liqligi mazmun mohiyati yoritilgan.