(untitled) (International Educators Conference, 2025)
Ushbu tezisda avtobuslarning samaradorligi va ishonchliligini oshirishda o’z hissalarini qo’shgan jahon olimlarining ilmiy ishlar va tadqiqotlarni o’rganishdan olingan xulosalar bayon etilgan.