(untitled) (International Educators Conference, 2025)
Ushbu maqolada turli genotipli juftlashdan olingan ko‘k rangli avlodlarning gullar rasmi va uning mustahkamligi hamda ushbu ko‘rsatkichlarning rang tekisligi bilan bog‘liqligi o‘rganilgan va xulosalar qilingan.