(untitled) (International Educators Conference, 2025)
Ushbu maqolada kichik biznes va startaplar orqali inson resurslarini rivojlantirish masalalari yoritilgan. Bugungi global iqtisodiyotda innovatsion fikrlashga ega, malakali va raqobatbardosh inson resurslari har qanday davlat taraqqiyotining asosiy omillaridan biri hisoblanadi. Shu nuqtai nazardan, kichik biznes subyektlari va startaplar nafaqat iqtisodiy o‘sish manbai, balki yangi bilim va ko‘nikmalarga ega kadrlarni shakllantirish vositasi sifatida ham katta ahamiyat kasb etadi. Maqolada amaliy misollar, strategiyalar hamda zamonaviy yondashuvlar asosida inson kapitalini rivojlantirishning istiqbollari ko‘rib chiqilgan.