(untitled) (International Educators Conference, 2025)
Mazkur maqolada olxo‘ri daraxtiga jiddiy zarar keltiruvchi so’ruvchi zararkunandalardan Olxo‘ri qalqondori (Chlidaspis prunorum Borchs).larning bioekologiyasi va tarqalishi haqida malumotlar keltirilgan. Mevali bog‘lardan sifatli hosil dolzarb muommolardan biri bo’lib,so’ruvchi zararkunandalar jiddiy zarar yetkazishi aniqlangan.