(untitled) (International Educators Conference, 2025)
Ushbu maqolada bola tarbiyasida ota va onalar to’g’ri deb o’ylagan xatolar xaqida ma’lumotlar keltirilgan. Bolalarga doim ham tanbeh berib emas balki namuna sifatida o’zimiz ularga o’rnak bo’lishumiz kerakligi haqida yorib berilgan. Ota va ona bolalarga eng yaqin va hayot ustozi ekanligi yaqol ko’rsatib berilgan.