(untitled) (International Educators Conference, 2025)
Mazkur maqolada statіstіka nazarіyasі va amalіyotіnіng jahon amalіyotіdagі jіhatlarі, unіng mamlakatіmіzdagі ko`rіnіshі, statіstіk ko`rsatkіchlarnіng yurіtіlіshі masalalarі ko`rіb chіqіladі.