(untitled) (International Educators Conference, 2025)
Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotlarida pedagogik diagnostika va korreksiyalashning о‘ziga xos xususiyatlari hamda bolalar jamoasidagi ijtimoiy munosabatlarni xususiy korreksiyalarni olib borish chora-tadbirlari yoritib berilgan.