(untitled) (International Educators Conference, 2025)
Hozirgi paytda mamlakat iqtisodiyotini rivojlantirish bo‘yicha katta ishlar olib borilmoqda. Ayniqsa, iqtisodiy rivojlanishning asosiy bo‘g‘inlaridan biri bo‘lgan turizm sohasidagi tezkor o‘zgarishlarni kuzatamiz. Mamlakatimiz Prezidenti tomonidan turizm sohasida qabul qilingan qarorlar va farmonlar bugun bu sohadagi bo‘shliqlarni to‘ldirish va turizmni milliy darajaga olib chiqish uchun qadamlar qo‘yilayotganini aytish ortiqcha bo‘lmaydi