(untitled) (International Educators Conference, 2025)
Ushbu maqolada Oligofrenopedagogika o’zi nima? Oligofrenopedagogika nimani organadi? Oligofrenopedagogikada foydalanilgan ilmiy tadqiqot va metodlarlari, Aqli zaif bolalarni o’rganish, o’qitish va tarbiyalash, Oligofrenopedagogikani subekti va obekti haqida fikrlar boradi.