(untitled) (International Educators Conference, 2025)
Ushbu ilmiy maqolada Zamonaviy ta’lim texnologiyalaridan foydalanish orqali o‘quv jarayonining sifatini oshirish, interaktiv va moslashuvchan o‘quv vositalarini joriy etish, onlayn ta’lim platformalari va avtomatlashtirilgan baholash tizimlarini tatbiq etishning ahamiyati ta’kidlangan. Shuningdek, sun’iy intellekt, analitika vositalari va mobil ta’lim yechimlari yordamida o‘quvchilarning individual ehtiyojlarini qondirish hamda o‘qituvchilarning ish faoliyatini samarali qo‘llab-quvvatlash imkoniyatlari tahlil qilingan. Ishda ta’lim jarayonini raqamlashtirish va modernizatsiya qilish orqali ta’lim sifatini yanada oshirish yo‘llari ko‘rsatib o‘tilgan.