(untitled) (International Educators Conference, 2025)
Ushbu maqolada stomatologiyada ishlatiladigan bondni sakkizta avlodi haqida batafsil ma’lumotlar berilgan. Har bir avlodning kimyoviy tarkibi, klinik qo‘llanilishi, afzallik va kamchiliklari tahlil qilinadi. Ayniqsa, 8-avlod bonding tizimlarining nanozarrachali tarkibi, yuqori yopishuv kuchi va uzoq muddatli barqarorligi haqida alohida to‘xtalib o‘tiladi. Maqolada shear bond strength (siljish kuchiga qarshi yopishuv) asosiy baholash mezoni sifatida tanlangan.