(untitled) (International Educators Conference, 2025)
Мавзунинг Долзарблиги:Бугунги кунда таълим тизимида талаба-ёшларни чуқур билимли, креатив фикрлайдиган ва мустақил қарор қабул қила оладиган шахслар этиб тарбиялаш асосий вазифалардан биридир. Кимё фани ўзининг назарий ва амалий мураккаблиги билан ажралиб туради. Анъанавий ўқитиш методлари ўқувчиларда фақатгина маълумотларни ёдлаш кўникмасини шакллантириб, уларнинг фанга бўлган қизиқишини сўндириши мумкин.