(untitled) (International Educators Conference, 2025)
Ushbu maqolada D. Schön (1983) «Pedagogik vaziyatlarni tahlil qilish» metodikasi yordamida Urganch davlat pedagogika instituti «Maktabgacha ta’lim» yo‘nalishi talabalarining pedagogik vaziyatlarni refleksiv tahlil qilish qobiliyatini empirik tadqiq qilish natijalari taqdim etiladi. Schön metodikasi bo‘lajak tarbiyachilarning pedagogik vaziyatlarni refleksiv tahlil qilish qobiliyatini samarali baholash va rivojlantirish imkonini beradi. Metodika O‘zbekiston maktabgacha ta’lim sharoitiga muvaffaqiyatli moslashtirildi.