QATTIQ MODDALARNING TUZILISHI VA ULARDAGI ASOSIY PARAMERTLAR (International Educators Conference, 2025)
Qattiq kristall moddalar 7 sistemaga mansub 14 turdagi kristall panjaralar (O. Bravais) turlari va zarralar joylashuvining 230 qonuni (E.S. Fedorov) mavjud.