INGLIZ TILI GRAMMATIKASINING INGLIZ TILI KURSIDAGI AHAMIYATI (International Educators Conference, 2025)
Ushbu maqolada ingliz tili kurslarini o’rganishda ingliz tili grammatikasining ahamiyati haqida ma’lumot berilgan. grammatikani o’rganishning muhim ekanligi to’g’risida batafsil bayon etilgan.