INGLIZ TILI MUTAXASSISLARINI TAYYORLASHDA XORIJIY TAJRIBALARDAN FOYDALANISH (International Educators Conference, 2025)
Mazkur maqolada ingliz tili mutaxassislarini tayyorlash jarayonida xorijiy tajribalarni o‘rganish va ulardan foydalanish muhimligi tahlil qilinadi. Dunyoning turli mamlakatlarida ingliz tili o‘qitish metodikalari, ilg‘or texnologiyalar va zamonaviy yondashuvlar asosida olib borilgan tadqiqot natijalari keltiriladi.