MARIYA VASILEVNA SAZONOVA TADIQOQLARIDA XORAZM VOHASI DEHQONCHILIK MADANIYATIGA OID ETNOGRAFIK MA’LUMOTLAR TAHLILI (International Educators Conference, 2025)
Ushbu maqolada M.V. Sazonova tadqiqotlaridagi Xorazm vohasi dehqonchilik madaniyatiga oid etnografik ma’lumotlar tahlili keltiriladi.