O‘QISH SAVODXONLIGIDARSLARIDA BADIIY ASARLAR ORQALI O‘QUVCHILAR MA’NAVIY DUNYOQARASHINI SHAKLLANTIRISH (International Educators Conference, 2025)
Maqolada boshlang‘ich sinf o‘qish darslarida nutq o‘stirishda badiiy asarlarning o‘qitish metodologiyasi, o‘ziga xos xususiyatlari, o‘quvchilarning og‘zaki nutqini o‘stirishida ularning nutqidagi kamchiliklar sabablarini aniqlash, uni bartaraf etish yo‘llari haqida so‘z boradi.