TALABALARDA OG‘ZAKI NUTQNI RIVOJLANTIRISHGA PSIXOLOGIK VA METODOLOGIK YONDASHUV (International Educators Conference, 2025)
Ushbu maqola talabalarda og‘zaki nutqni rivojlantirishda aynan biror til bo’yicha yetarli bilimga ega bo’lishlik va ularda nutq paytida o’zlariga bo’lgan ishonchning ahamiyatini aks ettiradi.