BO’LAJAK O’QITUVCHILARNI PEDAGOGIK KASBGA IJODIY MUNOSABATINI SHAKLLANTIRISHNI AHAMIYATI VA MUHIM XUSUSIYATLARI (International Educators Conference, 2025)
Maqolada boʻlajak oʻqituvchilarni pedagogik kasbga ijodiy munosabatini tarbiyalashning ahamiyati, xorijiy mamlakatlar tajribasidan unumli foydalangan holda samarali taʼlimni tashkil etish masalalari yoritilgan. Taʼlimning bakalavriat yoʻnalishida tahsil olayotgan yoshlarni milliy vatanparvarlik ruhida tarbiyalash bilan birgalikda til oʻrganish, turli jahon adabiyoti qoʻllanmalaridan bevosita foydalana olish koʻnikmasini shakllantirish bayon etilgan. Boʻlajak oʻqituvchilarni pedagogik kasbga tayyorlashda ijodiy fikrlashni rivojlantirish, oʻz kasbiga nisbatan kreativ yondashuvlarni tashkil etish masalalari haqida soʻz yuritilgan.