PROFESSIONAL TA’LIM SOHASINI RAQAMLASHTIRISH BO‘YICHA AMALGA OSHIRILISHI LOZIM BO‘LGAN ISHLAR (International Educators Conference, 2025)
Hozirgi kunda professional ta’lim tizimida raqamlashtirish jarayonlari muhim ahamiyat kasb etmoqda. Mazkur maqolada professional ta’lim sohasini raqamlashtirishning zarurati, uning asosiy yo‘nalishlari, amalga oshirilishi lozim bo‘lgan ishlar va kutilayotgan natijalar tahlil qilinadi. Ta’lim jarayonini raqamlashtirish o‘quv jarayonining samaradorligini oshirish, masofaviy ta’lim imkoniyatlarini kengaytirish hamda mehnat bozorining real ehtiyojlariga mos malakali mutaxassislarni tayyorlash imkonini yaratadi. Shuningdek, maqolada professional ta’lim tizimiga raqamli texnologiyalarni integratsiya qilishda uchraydigan muammolar va ularning yechimlari muhokama qilinadi.