ESHITISHIDA NUQSONI BO’LGAN BOLALARNI SO’ZLASHUV NUTQINI RIVOJLANTIRISH (International Educators Conference, 2025)
Ushbu maqolada eshitishida nuqsoni bo’lgan bolalarning so’zlashuv nutqini rivojlantirish yo’llari, uning ahamiyati va shakllantirish bosqichlari hamda so’zlashuv nutqini rivojlantirishning samarali metod-usullardan foydalanish haqida so’z boradi.