MAVZU: ONA TILI DARSLARIDA DAKTIL NUTQINING AHAMIYATI (International Educators Conference, 2025)
Mazkur maqolada ona tili darslarida daktik nutqning ahamiyati, uning o‘quvchilarning intellektual va kommunikativ rivojlanishiga ta’siri yoritib beriladi. Daktil nutqning ona tili darslarida o‘quv jarayonini samarali tashkil etishdagi o‘rni va uning nutqiy kompetensiyalarni rivojlantirishdagi roli tahlil qilinadi. Shuningdek, daktil nutqni shakllantirish va rivojlantirish usullarini ham o‘z ichiga olgan.