ESHITISHDA NUQSONI BO‘LGAN BOLALAR TA’LIM JARAYONIDA DAKTIL NUTQINING OG‘ZAKI NUTQ BILAN BOG‘LIQLIGI (International Educators Conference, 2025)
Ushbu maqolada eshitish qobiliyati zaif o‘quvchilarni muloqot vositasi sifatida daktil nutqi va og‘zaki nutq bilan bog‘liqligi mazmun mohiyati yoritilgan.