ESHITISHIDA NUQSONI BO’LGAN BOLALARDA BOG’LANGAN NUTQNI RIVOJLANTIRISH METODIKASI VA USULLARI (International Educators Conference, 2025)
Mazkur maqolada eshitishida nuqsoni bo’lgan bolalarning bog’langan nutqi , bog’langan nutqqa oid asosiy ko’nikmalar, bog’langan nutqni rivojlantirishning asosiy vazifalari haqida so’z yuritilgan. Bundan tashqari eshitishida nuqsoni bo’lgan bolalarning bog’langan nutqini rivojlantirishda foydalanish mumkin bo’lgan metodikalar keltirilgan.