O‘ZBEKISTONDA O‘RTA BIZNES SUBYEKTLARIDA HR STRATEGIYALARINI JORIY ETISHNING IQTISODIY SAMARADORLIGI (International Educators Conference, 2025)
Ushbu tezisda O‘zbekiston iqtisodiyotida o‘rta biznes subyektlarining roli va ularning rivojida inson resurslarini boshqarish (HR) strategiyalarining iqtisodiy jihatdan samarali qo‘llanilishi tahlil qilinadi. Xususan, xodimlarni tanlash, rivojlantirish, motivatsiya qilish va saqlab qolish orqali korxonalarda mehnat unumdorligi va foydalilik ko‘rsatkichlariga ta’siri yoritiladi.