YASHIL SANOAT IQTISODIYOTINI RIVOJLANTIRISH (International Educators Conference, 2025)
Yashil sanoat iqtisodiyotini rivojlantirish, zamonaviy iqtisodiyotni barqaror va ekologik jihatdan toza qilish maqsadida muhim ahamiyatga ega. Yashil sanoat, atrof-muhitni muhofaza qilish, tabiiy resurslardan samarali foydalanish va ijtimoiy mas'uliyatni oshirishga qaratilgan iqtisodiy faoliyat turlarini o'z ichiga oladi. Ushbu maqolada, yashil sanoat iqtisodiyotining asosiy tamoyillari, uning rivojlanish imkoniyatlari, shuningdek, bu jarayonda duch kelinadigan muammolar va ularni hal etish yo'llari haqida ma'lumotlar berilgan.