AVTOBUSLARNING SAMARADORLIGI VA ISHONCHLILIGIGA OID ILMIY ISHLAR VA TADQIQOTLAR SHARHI (International Educators Conference, 2025)
Ushbu tezisda avtobuslarning samaradorligi va ishonchliligini oshirishda o’z hissalarini qo’shgan jahon olimlarining ilmiy ishlar va tadqiqotlarni o’rganishdan olingan xulosalar bayon etilgan.