ESHITISHDA NUQSONI BO‘LGAN BOLALARNI JAMIATGA INTEGRATSIYALASH (International Educators Conference, 2025)
Uz. Eshitishda nuqsoni bo‘lgan bolalarni jamiatga moslashtirish chora-tabirlari bolalarning ota-onalari, o‘qituvchi va tarbiyachilar e’tibor berishi kerak bo‘lgan masalalarda haqida so‘z boradi.