MODAL SOʻZLARNING PRAGMATIK VA KOGNITIV XUSUSIYATLARI (International Educators Conference, 2025)
Ushbu maqola o‘zbek tili modal so‘zlarining antroposentrik tadqiqiga bag‘ishlangan bo‘lib, asosan, modal so‘zlarning pragmatik va kognitiv xususiyatlari tahlil qilingan.