SUN’IY INTELLEKT YORDAMIDA O‘QUVCHILARDA TANQIDIY FIKRLASHNI RIVOJLANTIRISH (International Educators Conference, 2025)
Ushbu maqolada ta'lim tizimida sun'iy intellektning roli va ta'sirini oshirish masalasi tahlil qilinadi. O’qitish jarayoniga sun’iy intellektni joriy etish, shuningdek, internet texnologiyalarini takomillashtirish zarurligi haqida gap boradi. Ta'lim sifatini oshirish uchun sun'iy intellektdan foydalanish imkoniyatlari taqdim etilgan bo’lib Ta’lim tizimida sun’iy intellekt texnologiyalaridan foydalanish orqali o’quvchilarning tanqidiy fikrlashini takomillashtirishga e’tibor qaratilmoqda.