TURLI GENOTIPGA MANSUB BO‘LGAN AVLODLARNING GULLAR RASMI VA MUSTAHKAMLIGI (International Educators Conference, 2025)
Ushbu maqolada turli genotipli juftlashdan olingan ko‘k rangli avlodlarning gullar rasmi va uning mustahkamligi hamda ushbu ko‘rsatkichlarning rang tekisligi bilan bog‘liqligi o‘rganilgan va xulosalar qilingan.