STATISTIKA NAZARIYASI VA AMALIYOTI RIVOJINING JAHON TAJRIBASI VA UNI O‘ZBEKISTONDA TADBIQ QILISH IMKONIYATLARI (International Educators Conference, 2025)
Mazkur maqolada statіstіka nazarіyasі va amalіyotіnіng jahon amalіyotіdagі jіhatlarі, unіng mamlakatіmіzdagі ko`rіnіshі, statіstіk ko`rsatkіchlarnіng yurіtіlіshі masalalarі ko`rіb chіqіladі.