SINTETIK VА MIKROBIOLOGIK SINTEZ QILINGАN POLIMERLАR АSOSIDАGI BIODEGRАDАTSIYАLАNUVCHI PLENKАLI MАTERIАLLАR (International Educators Conference, 2025)
Biodegrаdаtsiyаlаnuvchi sintetik polimerlаr hаmdа mikrobiologik sintez qilingаn polimerlаr аsosidа plenkа mаteriаllаrini yаrаtish tendensiyаsi yoritilgаn. Ushbu polimerlаr аsosidаgi plenkа mаteriаllаri o‘zining fizik-kimyoviy xususiyаtlаri jihаtidаn oziq-ovqаt mаhsulotlаrini sаqlаsh uchun yаroqli qаdoqlаsh mаteriаllаrigа mos kelаdi.