SUN’IY INTELLEKT HAMDA TA’LIM JARAYONLARINING UYG’UNLIGI (International Educators Conference, 2025)
“Sun’iy intellekt yordamida virtual ta’lim muhitini yaratish” mavzusiga bagʻishlangan bu maqola, ta’lim jarayonida sun’iy intellekt texnologiyalarining imkoniyatlarini tahlil qiladi. Unda virtual o‘quv muhiti orqali ta’lim samaradorligini oshirish, akademik topshiriqlarni baholashda sun’iy intellektning o‘rni va talabalarning individual ehtiyojlariga moslashtirilgan yondashuvlar muhokama etiladi.