CHIZMA GEOMETRIYA VA MUHANDISLIK GRAFIKASI FANIDAN TO’GARAK MASHG‘ULOTLARINI TASHKIL QILISH (International Educators Conference, 2025)
Maqolada chizma geometriya va muhandislik grafikasi fanidan to’garak mashg‘ulotlarini tashkil qilish metodikasi hamda unga doir metodik tavsiyalar yoritilgan