(untitled) (Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2025)
ушбу мақолада ўзбек ва рус тилларидаги аграр терминларнинг ўзаро таржималарида учрайдиган муаммолар ёритилган, алоҳида сўзларнинг таржимасига оид фикрлар келтирилган.