(untitled) (Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2025)
Sanoat korxonalarining eksport salohiyatini oshirish har qanday mamlakat iqtisodiyotining barqaror o‘sishini ta’minlashda muhim omillardan biridir. Eksport hajmini oshirish orqali korxonalar o‘z mahsulotlarini xalqaro bozorga olib chiqib, daromadlarini ko‘paytirishlari va raqobatbardoshligini oshirishlari mumkin.