(untitled) (Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2025)
Ushbu maqola maktabgacha yoshdagi bolalarda o’yin yordamida axloqiy tarbiyani rivojlantirishning ahamiyatini ko’rib chiqadi. Maqolada o’yinlar bolalar uchun axloqiy qadriyatlar, ijtimoiy ko’nikmalar va to’g’ri xulq-atvorlarni o’rgatishda qanday samarali vosita bo’lib xizmat qilishini yoritiladi. Maktabgacha ta’lim tashkilotlarida bolalarni axloqiy jihatdan tarbiyalashda o’yinning roli va uning pedagogik ahamiyati ko’rsatilgan.