(untitled) (Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2025)
Ushbu maqolada sun’iy intellekt (SI) texnologiyalarining ta’lim tizimida va boshqa ijtimoiy-iqtisodiy sohalarda qo‘llanilishi tahlil qilinadi. Maqolada zamonaviy SI texnologiyalarining imkoniyatlari, ulardan foydalanish tajribalari, shuningdek, bu texnologiyalar yordamida samaradorlikni oshirish yo‘llari bayon etilgan. Tadqiqotda statistik ma’lumotlar va amaliy misollar asosida metodik yondashuvlar ishlab chiqilgan va ularning afzalliklari yoritib berilgan. Maqola yakunida muallif tomonidan xulosa va takliflar keltirilgan.