(untitled) (Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2025)
Ushbu tadqiqot ishida barqarorlikni oshirishda davlat qo‘llab-quvvatlovi va normativ-huquqiy asoslariga oid masalalar yoritilgan. Shuningdek, davlat strategik infratuzilmaviy loyihalarda xususiy sektor bilan hamkorlik qilishga ruxsat berish ilmiy asoslangan.