(untitled) (Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2025)
Ushbu maqolada Erix Mariya Remark ijodining markaziy motivlaridan biri bo‘lgan “yo‘qotilgan avlod” konsepti tahlil qilinadi. Birinchi jahon urushi davrida va undan keyingi davrda hayot mazmunini yo‘qotgan, psixologik travmalar bilan yashagan avlod vakillari Remark romanlarining asosiy qahramonlari sifatida tasvirlanadi.